Veleprodaja: Xanitalia Pro

Xanitalia Pro specijalizirana je za proizvode i opreme za profesionalnu ljepotu i njegu tijela koja se koristi u toplicama, kozmetičkim i frizerskim salonima. Oprema prolazi niz provjera i testova koji potvrđuju njezin ispravan rad, jamčeći sigurnost i kvalitetu.

DEPILACIJA 
Uklanjanje dlačica voskom osiguravamo apsolutnu čistoću tijela. Koristeći vosak dlačice uklanjamo iz korijena, nakon nekog vremena one postaju tanje, mekše, prorijeđene su i razmak između tretmana je duži. Kako bi olakšali depilaciju u salonu ili domu odaberite vosak i način depilacije koji vam najviše odgovara kako bi sam ritual bio što bezbolniji i jednostavniji. 

APARATI ZA DEPILACIJU 
Linija profesionalnih grijača voska s izvrsnim sigurnosnim standardima iz naše ponude jamče brzo i stabilno zagrijavanje prilikom svakodnevne upotrebe. 

POTROŠNI CELULOZNI MATERIJALI 
Jednokratni potrošni materijal za Wellness & Spa centre, kozmetičke salone i poliklinike.
Kako bi zaštitili sebe i vaše klijente jednokratni potrošni materijal je zaštitno pomoćno sredstvo u sklopu svakoga tretmana koji radite. U našoj bogatoj ponudi pronađite različite potrošne materijale kao što su prekrivači, kape, papuče, zaštitne rukavice, role za depilaciju i drugo. Pogledajte bogatu ponudu jednokratnog potrošnog materijala i odaberite sve što vam je potrebno. 

OPREMA 
Oprema i aparati dio su svakog Wellness & Spa centra, kozmetičke salona ili poliklinike te frizerskog salona kako bi olakšali vaš posao i stvorili ugodu vašim klijentima prilikom tretmana. Pogledajte našu široku ponudu kozmetičke opreme, kreveta za masažu, stolova za manikuru, stolica kao i frizersku opremu te opremite vaš prostor po najvišim standardima kvalitete i dizajna.
 

Prati Xanitalia na

O BRANDU

Besplatna dostava

Ostvarite besplatnu dostavu za sve vaše narudžbe iznad 35€.

Povrat i zamjena

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, nudimo vam jednostavan proces povrata ili zamjene.
Bez obzira na razlog, povrat ili zamjena vaše robe može se obaviti brzo, uz potpunu podršku našeg tima za korisničku službu.

Plaćanje na rate bez kamata

Omogućujemo vam fleksibilnost plaćanja na rate, bez skrivenih kamata, za lakše upravljanje financijama.
Iskoristite mogućnost kupovine sada i plaćanja kasnije.

Nemojte propustiti najbolje ponude

Iskoristite popust na sljedeću narudžbu u iznosu od 10% kada se prijavite na naš newsletter. Obećajemo da nećemo spammati - šaljemo samo bitne i korisne informacije